Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Nieuws

PVC: goederen strakke ondersteuning PVC-markt is nu \\"lineair\\" trek
Tijd vrijgeven: 2020-11-27 10:47:32  Hits: 23

 

  De recente binnenlandse PVC-marktprijs blijft stijgen, sinds oktober is de binnenlandse PVC-marktprijs eens gestegen, kan worden gezegd dat de " lineair " Trek de situatie omhoog. Volgens zhongyu Informatie monitoring gegevens, vanaf november 17, de marktprijs van calcium carbide PVC in Oost-China steeg tot 7,700 yuan/ton, 15% hoger dan de prijs van begin oktober, en de marktprijs van ethyleen PVC steeg tot 8,100 yuan/ton, 16% hoger dan de prijs van begin oktober. De informatie-analyse van Zhongyu is van mening dat de belangrijkste factoren die de recente stijging van de prijs van PVC in China veroorzaken, de stijgende prijzen van grondstoffen, het gebrek aan marktaanbod en de steun van de algemene marktospeculatie zijn.

 

  Grondstoffen: sinds oktober lijken de binnenlandse prijzen van calcium carbide ook steeds hoger, de Inner Mongolië regio in wuhai, WuMeng verschillende niveaus van calciumcarbide stroomuitval leiden tot een daling van de totale voorraad, plus het onderhoud over delen van de vorm een volledige set van PVC-installatie, onder invloed van buitenafbij het verminderen van volumes en een reeks factoren, de calcium carbide prijs sinds oktober steeg tot 27%, volgens de informatie van zhongyu monitoring gegevens tonen dat vanaf november 17 binnenlandse calciumcarbide prijzen zijn gestegen sinds 2019 hoogten. Door de voortdurende versterking van de grondstoffenprijzen blijven de productiekosten van PVC stijgen, zodat de prijs ook synchroon lijkt te stijgen.

 

  Aan de aanbodzijde: als gevolg van de recente vermindering of sluiting van PVC-apparatuur in de Verenigde Staten, Europa, Zuid-Korea en andere landen als gevolg van overmacht en defecten, is de aanbodziekte op de internationale markt ontstaan, waardoor de toenemende trend van export orders van binnenlandse PVC-producenten is ontstaan; Wat de binnenlandse markt betreft, wordt gemeld dat het huidige exploitatietempo van de PVC-bedrijfsuitrusting rond 78%, maar als gevolg van de orders voor de verkoop nog niet is voltooid, zijn sommige ondernemingen overgegaan tot beperkte orders, het algemene tekort aan de markt wordt voortdurend vergroot.

 

  Vereisten: traditioneel vraagseizoen " gouden negen zilveren tien " de downstream-producten van de PVC-industrie, gekoppeld aan een kleine valse tien na de opening van de downstream aanvulling rally support, maar als het weer koud wordt, de vastgoedindustrie geleidelijk bleek, de PVC-pijpindustrie begonnen of stroomafwaarts zal geleidelijk dalende trend, gecombineerd met de PVC-prijzen stijgen,de downstreammateriaalresistentie van ondernemingen tegen een hoge prijs stijgt.

 

  Om de binnenlandse markt van PVC op te sommen, wordt prioriteit gegeven aan een tekort aan contante markt aan grondstoffen, sterke schokken op de futures disk, enz. Onder de steun van goed nieuws, op de korte termijn trend van de markt als geheel of het handhaven van een hoge en volatiele afwerking wordt prioriteit gegeven aan, maar met de buitenlandse aanbodzijde geleidelijk versoepeld,De PVC-prijzen blijven de macht versterken of zullen instorten, het markttransactiecentrum van de zwaartekracht of heeft het potentieel om te verzwakken.





 

voorgaand: No

volgende: No