Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Nieuws

PVC: goederen strakke ondersteuning PVC-markt is nu \\"lineair\\" trek
Tijd vrijgeven: 2020-11-27 10:47:32  Hits: 33

 

  Sinds het nieuws dat China is toegetreden tot de GRATIS handelszone in het weekend, heeft de binnenlandse polyolefin-markt gebruik gemaakt van de " oostelijke wind " om opnieuw te stijgen, de futures-shock gestegen, de petrochemische prijzen sterk gestegen onder de lage inventaris, en handelaren op de spotmarkt bleven inhalen. Door seizoensgebonden factoren vertraagde de opvolging van de landbouwfilmorden echter geleidelijk, daalde de vraag naar de noordelijke schubfolie en werden alleen de verpakkingsfilmbestellingen relatief goed uitgevoerd.Met de stijging van de plastic marktprijs zijn de downstream-productiewinsten samengedrukt, zodat de huidige stroomafwaarts nog steeds voornamelijk behoefte heeft aan inkoop, en er is een mentaliteit van weerstand tegen de hoge. Het nieuws van Maomeing onderhoud veroorzaakte echter de hoge druk op de Zuid-Chinese markt om " Ga weg. " opnieuw, waardoor de nationale markt wordt opgedreven, waardoor de lineariteit en de lage druk toenemen. Kijk naar de huidige marktprijs, hoge druk prijs al " gek " Nee.

  Uit de bovenstaande verschillende merkprijsvergelijking zien we duidelijk dat de Zuid-China hoge druk op de markt zoals gebroken lijn vlieger vliegen hoger en hoger, is uit de hand gelopen, veel goederen handelaren dekken schotel niet om een meevaller winst te krijgen. Door hoge druk trek, lineaire en lage druk aanbod is ook actief om te stijgen, maar de levering van relatief voldoende lineaire en lage druk stijging is duidelijk beperkt (holle prijsverhoging wordt ook veroorzaakt door strakke goederen). Het is de wet van de markt dat na de bloei de markt moet instorten.Wanneer zal de huidige boom afkoelen?

  De informatie van Zhongyu is van mening dat de huidige stijgende marktprijs de downstream moeilijk te dragen heeft gemaakt, het nieuws gedomineerd door speculatie mentaliteit is sterk, hoewel een deel van de huidige aanbod is krap, maar de aanbiedingsprijs buiten haar rationele bereik, dus de prijs is niet duidelijk. Zonder de steun van de stroomafwaarts is de korte stijging zwak, wordt verwacht dat de markt niet lang zal duren na de kopie, maar ook hoop dat de fabrikanten een matige hoge positie.

voorgaand: No

volgende: No